Τι δεν πετάμε ποτέ απο τη ντουλάπα μας!

Η ντουλάπα μιας γυναίκας είναι ένας χώρος με πολλά και διαφορετικά ρούχα που αναγκαστικά ανα τακτά διαστήματα πρεπει να τακτοποιείται και να αδειάζει κάπως ώστε να γίνεται χώρος για νέα πράγματα που αγοράζουμε. Εν όψει της χειμερινής σεζόν και πριν προβείτε σε νέες αγορές δείτε πια είναι τα ρούχα και αξεσουάρ που δεν φεύγουν ποτέ απο την ντουλάπα μας!






1. Η δερμάτινη τσάντα!

Όσο παλιά και αν είναι μια τσάντα και εφόσον δεν έχει φθαρεί, όταν είναι δερμάτινη δεν πετιέται ποτέ! Η δερμάτινη τσάντα είναι ένα κλασικό, βασικό κομμάτι της ντουλάπας μας και δεν την αποχωριζόμαστε όσα χρόνια και αν περάσουν.












2. Ένα μακρύ μαύρο φόρεμα.

Το μαύρο χρώμα είναι διαχρονικό, το ίδιο και το maxi στυλ στα φορέματα. Το μαύρο, μακρύ φόρεμα είναι ένα απαραίτητο ρούχο κάθε γυναίκας που αν βρεθεί στη ντουλάπα σας σίγουρα κρατήστε το.







3. Οι μυτερές γόβες.

Το στυλ της μυτερής γόβας δεν είναι ποτέ εκτός μόδας, αφου αντιπροσωπεύει τη γνήσια θηλυκότητα και φινέτσα! Οι μυτερές σας γόβες είναι must κομμάτι που μπορεί να φορεθεί απο το πρώί με ένα τζιν ή βράδυ με ένα πιο επίσημο look.











4. H καμπαρντίνα.

Τι να πει κανείς για αυτο το φινετσάτο, κλασικό πανωφόρι!  Η καμπαρντίνα είναι αναμφίβολα ένα κομμάτι που δεν πετιέται.














5. Το σκούρο μπλέ τζιν παντελόνι.

Το τζιν είναι ίσως το πιο αγαπημένο ύφασμα σε παντελόνι. Μπορεί τα ξεβάμματα, τα κρόσια, τα σκισίματα και άλλα στυλ στα τζιν να παρέρχονται αλλά ένα κλασικό σκούρο τζιν είναι διαχρονικό.










ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακόμα και αν δεν μας κάνουν σε μέγεθος κάποια απο αυτά τα ρούχα τα κρατάμε σε περίπτωση που τα φορέσουμε στο μέλλον. Δεν τα αποχωριζόμαστε όμως με τίποτα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις