Ανανεώστε το look σας εύκολα και οικονομικά!

Το καθημερινό μας ντύσιμο λόγω του άγχους και των υποχρεώσεων, που δεν μας αφήνουν χρονικό περιθώριο για ιδιαίτερες στυλιστικές σκέψεις, μας φαίνεται πολλές φορές βαρετό και επαναλαμβανόμενο. Ταυτόχρονα η τρέχουσα οικονομική κατάσταση μας δυσκολεύει πολλές φορές να προβούμε σε αγορές νέων ρούχων. Θα σας προτείνω σήμερα μερικά απλά αξεσουάρ και τρόπους με τους οποίους θα δώσουμε ανανέωση στο καθημερινό μας ντύσιμο!





1. Ένα ιδιαίτερο φουλάρι!

Τα φουλάρια αποτελούν πάντα μια καλή λύση για να αλλάξουμε κάπως το ντύσιμο μας! Επιλέξτε ένα σε ιδιαίτερο χρώμα και print αν τα ρούχα σας είναι περισσότερο κλασικής γραμμής, ή ένα μονόχρωμο αν έχετε ήδη αρκετο χρώμα στη γκαρνταρόμπα σας.














2. Ένα εντυπωσιακό κολιέ!

Τα statement κολιέ, δηλαδή τα εντυπωσιακά, μεγάλα κολιέ είναι μια απο τις πιο καλές επιλογές για να ανανεώσετε το στυλ σας. Επιλέξτε ένα στα χρώματα και το γούστο σας και αποφύγετε τα γυαλιστερά στοιχεία αν το αγοράσετε για καθημερινή χρήση! Μπορείτε να βρείτε τετοια κολιέ σε πολύ καλές τιμές αρκεί να κάνετε μια μικρή έρευνα στην αγορά.

















3. Το ιδιαίτερο παπούτσι!

Για κάποιες ίσως όχι αλλά για μένα τα παπούτσια είναι καθοριστικό κομμάτι του ντυσίματος.Είναι το κομμάτι αυτό που ολοκληρώνει ένα στυλ και δηλώνει πολλά για τον χαρακτήρα και το γούστο μας. Ειδικά φέτος τον Χειμώνα τα παπούτσια θα είναι ιδιαίτερα τόσο σε στυλ όσο και σε υφές, οπότε δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε ένα όμορφο, ιδιαίτερο ζευγάρι!










4. Το κραγιόν!

Πολλές φορές παραλείπουμε το μακιγιάζ στη καθημερινότητα μας λόγω της βιασύνης. Ωστοσο ακόμα και να μην έχουμε καθόλου χρόνο, το κραγιόν μπορεί να τοποθετηθεί άμεσα και εύκολα. Για να ανανεώσετε το στυλ σας επιλέξτε ένα διαφορετικό χρώμα απο τα συνηθισμένα που αγοράζετε όπως το έντονο φούξια , το μωβ ή το σκούρο κόκκινο που είναι απόλυτα must του Χειμώνα.











5. Τα γυαλιά ηλίου!

Ήλιος και Χειμώνας, ευτυχώς, στην Ελλάδα πάνε μαζί οπότε τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα και τους χειμερινούς μήνες. Όσο απλό και αν είναι το ντύσιμο μας ένα ιδιαίτερο ζευγάρι γυαλιά κλέβει πάντα τις εντυπώσεις! Να επιλέξετε ένα όμορφο ζευγάρι γυαλιά όχι ανάλογα με την τιμή αλλά με το πόσο ταιριάζει στο πρόσωπο και το στυλ σας!











Ανανεώστε με εύκολο τρόπο το καθημερινό σας ντύσιμο και θα δείτε ανανέωση ακόμα και στη διάθεση σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις