Stylish ιδέες για μοναδικές γιορτινές εμφανίσεις!


Maxi φόρεμα  
Ένα μακρύ φόρεμα είναι πάντα μια καλή λύση για στυλάτη και μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση. Ειδικά αν ανήκετε στις ψηλές προτιμήστε το με κλειστά μάτια! Φροντίστε μόνο το ύφασμα και σχέδιο να είναι κατάλληλα για τις γιορτινές μέρες!






Φόρεμα σε Α γραμμή
 Το συγκεκριμένο στυλ φορέματος είναι ιδανικό αν θέλετε να κρύψετε κάποια περιττά κιλά στην περιφέρεια ενώ δίνει έναν τόνο κοριτσίστικο και ρομαντικό!







Το ανδρόγυνο look 
Η συγκεκριμένη επιλογή είναι τολμηρή αλλά και εντυπωσιακή αν καταλήξετε σε αυτήν!Για να δώσετε έναν τόνο πιο θηλυκό συνδυάστε το με εντυπωσιακά σκουλαρίκια και γόβες!






Παγιέτα 

Μπορεί όλον τον υπόλοιπο χρόνο να μας φαίνεται υπερβολικό όμως στις γιορτές όλα επιτρέπονται! Μια ιδέα παγιέτας ειδικά σε top εκδοχή είναι πολύ καλή αν συνδυαστεί βέβαια με απλό παντελόνι ή φούστα ώστε να μην οδηγηθούμε σε ατυχές αποτέλεσμα!






 Pencil φούστα
Η πιο θηλυκή και sexy εκδοχή φούστας είναι μια επίσης καλή επιλογή για τις γιορτινές εμφανίσεις σας! Δεν κολακεύει ιδιαίτερα αν έχετε έντονη περιφέρεια αλλά με την σωστή επιλογή καλσόν μπορεί να δώσει ένα καλό αποτέλεσμα!






Το βελούδινο jacket
Μια καλή ιδέα για τις γιορτινές εμφανίσεις είναι να αντικατασήσετε το κλασικά υφασμάτινα πανωφορια με βελούδινο ύφασμα που δίνει κομψότητα και γιορτινή διάθεση





Τακούνι και κορδόνια  
Μια απο τις πιο εντυπωσιακές επιλογές για ένα look που διαφοροποείται απο τα συνηθισμένα. Ωστόσο θα πρέπει να συνδυάσετε πολύ προσεκτικά με το ντύσιμο σας αφού οι γόβες με κορδόνια δεν ταιριάζουν με όλα τα στυλ!




Κλασικές μυτερές γόβες 
Τι να πεί κανείς για τις αγαπημένες μας θηλυκές γόβες που μας βοηθούν σε πολλές περιστάσεις!




 Εναλλακτικά ancle boots
Τα μποτάκια αστραγάλου είναι πλέον καθιερωμένα όμως για τις γιορτές μπορείτε να τα επιλέξετε σε ένα πιο ιδιαίτερο ύφασμα, στυλ αλλά και χρώμα οπως το κόκκινο!




Ο ιδιαίτερος φάκελος
Ο φάκελος είναι η λύση μας για τις βραδινές εμφανίσεις όμως οι γιορτές είναι η ευκαιρία να πρωτοτυπήσουμε και να δοκιμάσουμε πιο τολμηρές χρωματικές και στυλιστικές επιλογές τσάντας!







Statement αξεσουάρ
Τα μεγάλα και εντυπωσιακά αξεσουάρ είναι για εσάς που θέλετε να κάνετε μια απλή ενδυματολογική επιλογή προσθέτοντας μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια!














Cat eye look
 Το πιο sexy eye look είναι και μια καλή επιλογή για τις γιορτές!

 



 Smokey eyes
Σαγηνευτικό και εντυπωσικό το smokey eyes look είναι ένα απο τα βασικά στοιχεία των γιορτινών εμφανίσεων.





Tο κόκκινο κραγιόν 
Ήταν είναι και θα είναι το αγαπημένο xmas lips colour!!!





Σκουρόχρωμα χείλη 
Αν θέλετε να δώσετε έναν εναλακτικό και μυστηριώδη τόνο στην εμφάνιση σας, τότε ή σκούρα αποχρωση στα χείλη είναι ιδανική!





Αξεσουάρ στα μαλλιά 
Στέκες, κοκαλάκια με τούλι ή λαμπερές λεπτομέρειες είναι οι λεπτομέρειες που θα σας δώσουν πρωτότυπες και εορταστικές εμφανίσεις χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα σε κομμωτήρια!









Και να θυμάστε ένα όμορφο και προσεγμένο ντύσιμο δεν έχει να κάνει με τα χρήματα που θα διαθέσουμε αλλά με την καλή μας διάθεση και χαμόγελο ώστε να περάσουμε τις μέρες των Χριστουγέννων όσο πιο χαρούμενα και ευτυχισμένα μπορούμε!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις