Αποκτήστε στυλ εύκολα και σίγουρα!

Το στυλ και η προσεγμένη εμφάνιση είναι επιθυμία πολλών γυναικών! Πολλές φορές όμως μας είναι δύσκολο να βρούμε τα ρούχα και αξεσουάρ που θα μας δώσουν το αποτέλεσμα που θέλουμε. Για όλες εσάς που θέλετε να είστε κομψές και σωστές απο στυλιστική άποψη δείτε παρακάτω κάποιες σίγουρες και εύκολες επιλογές που μπορείτε να κάνετε!




 Full του μάυρου! Σίγουρο και με rock διάθεση!






Ένα printed κομμάτι! Μπλούζα ή παντελόνι, σακάκι και ό,τι άλλο σκεφτειτε σε animal, floral ή όποιο άλλο σχέδιο επιθυμείτε! ΠΡΟΣΟΧΗ: ο συνδυασμός δύο και παραπάνω τέτοιων ρούχων θελει γνώση και μπορεί να είναι άκομψος αν δεν γίνει σωστά!





Ριγέ και τζίν! Ένα κλασικό navy look!





Δερμάτινο jacket! Πάει με όλα τα ρούχα σας και σε μαύρο είναι μια ασφαλής και διαχρονική επιλογη!




Ψηλόμεση φούστα! Διαφέρει απο τις πολυφορεμένες χαμηλόμεσες και προσδίδει αέρα άλλης εποχής! ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν ταιριάζει σε σωματότυπους με μεγάλη περιφέρεια αν είναι φούστα στενής γραμμής!





Μακρύ φόρεμα! Χειμώνα και Καλοκαίρι το μακρύ φόρεμα είναι σίγουρο και κομψό ενώ φοριέται όλες τις ώρες!








Μια νότα έντασης! Πανωφόρι, μπλούζα ή παντελόνι σε ένα έντονο χρώμα κάνει την διαφορά και εντυπωσιάζει!





Σακάκι και παντελόνι! Με επιρροή απο αντρικά ντυσίματα μας δίνει δύναμη και στυλ απο τη δουλειά μέχρι την βραδινή έξοδο!





Μεγάλα και έντονα αξεσουάρ! Ο συνδυασμός απλά ρούχα και έντονο αξεσουάρ είναι σίγουρος και η καλύτερη επιλογή ειδικά για τις μέρες που δεν έχετε διάθεση για σκέψη γύρω απο το ντύσιμο σας!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις