Διοργανώστε το τέλειο party στο σπίτι!

Λίγο οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες, λίγο η κούραση της καθημερινότητας πολλές φορές δεν έχουμε την δυνατότητα να διοργανώσουμε έτσι όπως θέλουμε ένα party γενεθλίων ή για να γιορτάσουμε οποιοδήποτε άλλο γεγονός! Δείτε πως μπορείτε εύκολα, οικονομικά και γρήγορα να διοργανώσετε το party σας στον πιο αγαπημένο σας χώρο, το σπίτι!



1. Ετοιμάζουμε τη λίστα των καλεσμένων! Φυσικά δεν πρέπει να είναι και τεράστιος ο αριθμός μην γίνουν και ζημιές στο σπιτάκι μας! Στη συνέχεια τους ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή με ένα κοινό email αν είστε και fan της τεχνολογίας.





2. Επιλέγουμε τη λίστα ποτών και φαγητών! Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ακριβά ποτά ή έτοιμο φαγητό! Με λίγα χρήματα φτιάξτε σπιτική Sangria και νόστιμες λιχουδιές όπως burgers, mini σαντουιτς, κρύα ορεκτικάσαλάτες ακόμα και την δική σας τούρτα αν πρόκειται για γενέθλια!




 

















3. Διακοσμήστε τον χώρο σας κατάλληλα! Μερικά χρωματιστά μπαλόνια και διακόσμηση στον χώρο σας με κεράκια ή λουλούδια μπορούν να δημιουργήσουν ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα!












4.Μουσική! Γράψτε ένα cd με τα αγαπημένα σας dance τραγούδια αλλά και όποιας άλλης μουσικής είναι της αρεσκείας σας ή απλά βάλτε τον ραδιοφωνικό σταθμό που προτιμάτε περισσότερο!



5. Το party σας μπορεί να έχει θέμα! Αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε και να οργανώσετε ένα πολύ ξεχωριστό party σκεφτείτε το αγαπημένο σας θέμα και προσαρμόστε σε αυτό την διακόσμηση και το φαγητό! Αν π.χ σας αρέσει η κινέζικη κουλτούρα οργανώστε ένα chinese party με γεύσεις και άρωμα Κίνας!




Να θυμάστε ότι με καλή διάθεση και φαντασία μπορείτε να οργανώσετε το καλύτερο home party!!!







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις