Tα new night-out στυλ που θα θέλαμε να δοκιμάσουμε!

 Ως γνωστόν, να ζούμε ενδυματολογικά σε μια πιο casual εποχή οπού όλα φοριούνται όλη μέρα χωρίς να υπάρχει απαραίτητα το παλιότερο dress code! Εμείς όμως σαν κλασικές γυναίκες είναι στιγμές που θέλουμε να κάνουμε λίγο πιο ξεχωριστές βραδινές εμφανίσεις, κατάλληλες για μια έξοδο για διασκέδαση, μια κοινωνική εκδήλωση αλλά και ένα ραντεβού στο οποίο θέλουμε να γοητεύσουμε! Δείτε κάποιες ιδέες βραδινών outfit που αντιπροσωπεύουν το πνεύμα της εποχής: σικάτοι και δημιουργικοί συνδυασμοί με το ύφος που θέλουμε εμείς να δώσουμε!




1. Leather jacket+ρομαντική φούστα=σικάτος δυναμισμός!





2. Το γνωστό αντρικό κοστούμι σε χρώμα, εκτός μαύρου επιτέλους, είναι sexy και διαχρονικό!

 



 3. Η δαντέλα φεύγει από την ''στημένη'' μορφή της και γίνεται rock μαζί με στοιχεία σε βελούδο και αρβυλάκια. Ένα απο τα καλύτερα στυλ αν είστε του εναλλακτικού και δεν θέλετε τα καθιερωμένα βραδινά ντυσίματα.

 



4. Το all white+black είναι κομψό και εντυπωσιακό και ο συνδυασμός σακάκι-70's trousers είναι ο κατάλληλος αν θέλετε να κάνετε μια εμφάνιση που εμπνέει δυναμισμό!





 5. Λίγη παγιέτα δεν έβλαψε ποτέ ειδικά αν ξέρετε να συνδυάσετε τις υφές και χρώματα είναι μια πολύ καλή ιδέα για night look!





6. Η διαφάνεια είναι πάντα μια sexy επιλογή που θέλει όμως προσοχή να μην το παρακάνουμε! Προτιμήστε σε μαύρο χρώμα για πιο dark look!

 



 7. Μεταλλικές αποχρώσεις σε ένα κομμάτι του ντυσίματος μας είναι μια κομψή, εντυπωσιακή επιλογή που δεν χρειάζεται και πολλές παρεμβάσεις με αξεσουάρ!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις