Hair issues: πως να αποκτήσετε το τέλειο κούρεμα!

To κούρεμα των μαλλιών μας αποτελεί κάτι πολύ βασικό για την εξωτερική ομορφιά και αυτοπεποίθηση μας! Σκοπός μας λοιπόν είναι να βρούμε το σωστό και ιδανικό για εμάς κούρεμα ώστε να νιώθουμε πάντα όμορφες! Δείτε πως:










1.  Mην επιμένετε σε ένα κούρεμα μόνο και μόνο επειδή το είδατε σε κάποια φίλη σας ή celebrity! 
Πολλές φορές εντυπωσιαζόμαστε από ένα ωραίο κούρεμα που βλέπουμε σε κάποια φίλη μας ή διάσημη και θέλουμε να το δοκιμάσουμε! Προσέξτε όμως γιατί αυτή η παρόρμηση ίσως δεν βγει σε καλό.Αν έχετε κοινά χαρακτηριστικά προσώπου με τις κυρίες που θαυμάσατε τότε προχωρήστε!









2. Μην επιλέξετε ένα κομμωτήριο μόνο και μόνο επειδή έχει ωραίο design ή είναι πολύ ακριβό!
Πολλές φορές θέλοντας να δοκιμάσουμε κάποιο κομμωτήριο κρίνουμε με βάση την εμφάνιση του και το αν είναι ακριβό, θεωρώντας ότι αυτά είναι δείγμα ενός καλού κομμωτηρίου. Ναι μπορεί να παραπέμπουν σε κάτι τέτοιο όμως ο καλός κομμωτής/α δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση του χώρου που εργάζεται ή με το αν κοστολογεί αστρονομικά τις υπηρεσίες του! Είναι απλά θέμα γνώσεων και ικανοτήτων!


                                         




3. Μην ακούτε φίλους ή γνωστούς που δεν έχουν γνώση! Ο κομμωτής/α ξέρει τι σας ταιριάζει!
Μην επηρεάζεστε από γνώμες ανθρώπων που δεν έχουν σχετική γνώση κομμωτικής. Είναι λογικό να ανταλλάζουμε απόψεις με κοντινά μας πρόσωπα,αλλά σκεφτείτε τι θα γίνει αν ακολουθήσουμε μια συμβουλή και καταλήξει σε αποτυχία;




4. Μην κάνετε μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά αν δεν είστε έτοιμη!
Είτε όταν είμαστε σε κακή ψυχολογική κατάσταση ή περνάμε μια περίοδο βαρεμάρας, εμείς οι γυναίκες τείνουμε να κάνουμε μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά μας για να νιώσουμε ότι κάτι αλλάζει στην ζωή μας. Όμως σκεφτείτε οτι σε αυτές τις περιόδους δεν σκεφτόμαστε και πολύ καθαρά και μπορεί άμεσα να μετανιώσουμε. Σκεφτείτε δύο φορές πριν κάνετε την μεγάλη αλλαγή!








5. Αν έχετε βρει έναν καλό κομμωτή/α μην τον αλλάζετε εύκολα!
Μπορεί να είναι στη Φύση μας η τάση για αλλαγή και νέες δοκιμές όμως στο θέμα του κομμωτή αυτό δεν πρέπει να ισχύει και πολύ! Ακούγεται παράξενο αλλά πράγματι δεν είναι εύκολο να βρεις έναν καλό κομμωτή/α που θα έχει την τεχνική γνώση αλλά και στιλιστική άποψη που θα σας βοηθήσει να έχετε το ιδανικό κούρεμα.Αν έχετε βρει τον/την κατάλληλο/η μην κάνετε εύκολα αλλαγή!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις