Wedding style: οι καλύτερες εναλλακτικές επιλογές νυφικού!

Ο γάμος είναι μια πολύ σημαντική προσωπική στιγμή κάθε γυναίκας και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να την ζήσει όπως ακριβώς την φαντάζεται και με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθάνεται η ίδια ιδιαίτερα όμορφη και άνετη! Το ντύσιμο λοιπόν της νύφης πρέπει να είναι ανάλογο του γούστου και του στυλ της και όχι σύμφωνο απαραίτητα με τις τυπικές παραδόσεις. Για αυτόν τον λόγο αν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε διαλέξτε ένα ρούχο που θα σας αντιπροσωπεύει ώστε να είστε ο εαυτός σας και να χαρείτε άνετα, στο μέγιστο, το χαρμόσυνο γεγονός! Δείτε παρακάτω εναλλακτικές προτάσεις νυφικών προσαρμοσμένες στο γούστο κάθε γυναίκας:






1. Νυφικό μπλούζα-φούστα! Είναι το νέο trend στα νυφικά και είναι όντως όμορφο, πρωτότυπο και ρομαντικό! 







 2. Το βραδινό φόρεμα γίνεται νυφικό! Ιδανική επιλογή αν θέλετε να φορέσετε κάτι πολύ πιο οικονομικό, ενώ η λάμψη του φορέματος θα εντυπωσιάσει και πάλι.





3. Vintage αναφορά! Αν είστε του εναλλακτικού και vintage στυλ, αγαπάτε δηλαδή ρούχα και αντικείμενα άλλων εποχών τότε ένα τέτοιο νυφικό θα σας δικαιώσει! Επίσης το όλο στυλ με ανάλογα μαλλιά και μακιγιάζ ξεφεύγει αρκετά απο τα συνηθισμένα.





 4. Κοντό αλλά κομψό! Έχουμε δεί πολλές φορές κοντά νυφικά όμως το λάθος είναι ότι συχνά δεν είναι κομψά αλλά αρκετά κοντά και ίσως προκλητικά με αποτέλεσμα η νύφη να δείχνει too much και με διάθεση ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Σεβόμενοι και το σχετικό μυστήριο ένα κοντό αλλά κομψό νυφικό είναι μια καλή λύση αν σας αρέσουν τα κοντά μήκη και θέλετε να αναδείξετε τα πόδια σας.


 



 5. Φόρμα νυφικού! Μια πολύ στυλάτη επιλογή για τις λάτρεις του παντελονιού που δίνει άνεση και εναλλακτικό τόνο στην νυφική εμφάνιση. Αν το επιλέξετε επενδύστε σε ιδιαίτερα κοσμήματα ώστε να ισορροπήσετε την επισημότητα!

 




6. Νύφη με κοστούμι! Μια αρκετά δυναμική επιλογή αντρόγυνου look για γάμο που σίγουρα ξεφεύγει από τις παραδόσεις. Να δώσετε προσοχή στο ύφασμα του συνόλου αφού αν δεν είναι αρκετά καλό ίσως δείξει λίγο πρόχειρο για την περίσταση.





7. Μια πινελιά μαύρου! Είπαμε να μην φέρουμε και γρουσουζιά αλλά μια μικρή δόση μαύρου δεν θα είναι out! Χαρίζει σίγουρα έναν διαφορετικό ύφος στην μονοτονία του άσπρου.




8. Βάλε χρώμα! Την επιλογή χρώματος, εκτός άσπρου, την έχουμε ξαναδεί αλλά το λάθος εδώ ίσως γίνεται σε επιλογή αδιάφορου παστέλ χρώματος που ίσως δείξει αδιάφορο και παρωχημένο. Αν είναι να επιλέξετε χρώμα κάντε μια έντονη επιλογή που θα σας ενισχύσει την εμφάνιση σας!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις