Get in Spring: αυτά είναι τα must της Άνοιξης που ίσως ήδη έχεις!

Νέα εποχή, νέα ανεβασμένη διάθεση ψυχολογική αλλά και αγοραστική είναι όλα αυτά που συμβαίνουν με τον ερχομό της Άνοιξης! Προσοχή όμως: πριν αφεθείτε με αγωνία στην αγορά αναζητώντας όλα όσα θεωρείτε απαραίτητα, τσεκάρετε την ντουλάπα σας αφού πολλά από τα απαραίτητα της Άνοιξης είναι ήδη εκεί και ίσως απλά δεν τα θυμάστε!







1. Τζιν+ λευκό t-shirt (το καθένα και μόνο του βέβαια!)
Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά αφού το τζιν είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια όπως και ένα άνετο και ποιοτικό λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι. Ο συνδυασμός τους είναι ένα κλασικό ανοιξιάτικο σύνολο.





2. Καπαρντίνα
Οι περισσότερες γυναίκες διαθέτουν αυτό το κλασικό πανωφόρι που ταιριάζει με τα περισσότερα σύνολα και την Άνοιξη έχει την τιμητική του!






3. Ανοιχτόχρωμο σακάκι
Άλλο ένα αγαπημένο ρούχο της Άνοιξης που ίσως έχετε στην ντουλάπα σας και είναι ο,τι καλύτερο τώρα που θέλουμε να αλλάξουμε τα σκούρα μαύρα σακάκια του Χειμώνα.






4. Το λευκό φόρεμα.
Μπορεί να είναι και σε λίγο πιο καλοκαιρινό ύφασμα αλλά αν το έχετε μην φοβηθείτε να το φορέσετε ειδικά τις μέρες της Άνοιξης με ανεβασμένη θερμοκρασία.





 5. Τζιν φούστα
Μπορεί να έχετε μια χρόνια στην ντουλάπα σας και να μην της έχετε δώσει την πρέπουσα αξία, όμως ειδικά φέτος η τζιν φούστα είναι hot τάση της Άνοιξης οπότε αν έχετε μια γρήγορα βγάλτε την από την σακούλα με τα ανοιξιάτικα!






 6. Ριγέ μπλούζα
Και φέτος το ριγέ έχει την τιμητική του σε όλα τα κομμάτια όμως η ριγέ μπλούζα είναι κάτι που σίγουρα έχετε και αποτελεί ένα βολικό και κομψό ρούχο της Άνοιξης






7. Printed παντελόνι
Κάθε χρόνο είναι in την Άνοιξη και το Καλοκαίρι οπότε μάλλον έχετε ένα παντελόνι με σχέδιο. Φορώντας και ένα απλό, μονόχρωμο μπλουζάκι είστε έτοιμη για ανοιξιάτικη έξοδο!








8. Φουλάρι
Δεν είναι και ποτέ out τα φουλάρια και σίγουρα έχετε έστω ένα ανοιχτόχρωμο. Συνδυάστε το με ένα απλό σύνολο (παντελόνι-μπλούζα) και δείτε πόσο θα αλλάξει το στυλ σας!






9. Μπλούζα με floral print
Λουλούδια=Άνοιξη και επειδή τα floral είναι πάντα στη μόδα αν έχετε ένα τέτοιο κομμάτι, τότε είναι η κατάλληλη Εποχή να το αξιοποιήσετε!






10. Λευκά sneakers

Κλασικά, αγαπημένα, βολικά σίγουρα έχετε ένα λευκό sport παπούτσι και σίγουρα είναι ένα βασικό spring piece!





11. Eσπαντρίγιες
Τις αγαπάμε, είναι άνετες, ταιριάζουν με όλα και ήρθε η στιγμή να φορεθούν και φέτος!





12. Πλατφόρμες
Ώρα να αφήσουμε στην άκρη τα καλσόν και να βγούμε έξω με τις αγαπημένες μας πλατφόρμες!






13. Καφέ τσάντα!
Η αντικατάσταση της μαύρης τσάντας που μας βόλευε τον Χειμώνα μπορεί να γίνει εύκολα με μια καφέ τσάντα που ταιριάζει με όλα.










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις