Hair allert: οι πιο ωραίες αποχρώσεις για το 16΄!

Η τάση στις αποχρώσεις των μαλλιών για το 2016 επιβάλει δυναμισμό και θηλυκότητα προτείνοντας  τολμηρές και εντυπωσιακές επιλογές. Με άλλα λόγια τα μαλλιά μας φέτος απαγορεύεται να περνάνε απαρατήρητα!








  1. Ξανθό της άμμου δηλαδή ένα μπεζ ξανθό που δείχνει κομψό και ταιριάζει από ενδιαμέσους μέχρι πιο ανοιχτούς τόνους δέρματος.






2. Ζεστό ξανθό δηλαδή ένα φωτεινό, εντυπωσιακό ξανθό που εντυπωσιάζει.





3. Balayage δηλαδή η τεχνική που γίνονται στα μαλλιά διακριτικές και ομοιόμορφες ανοιχτόχρωμες ανταύγειες κάνοντας το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό.






4. Έντονο μώβ που δεν είναι για πρώτη φορά in αλλά φέτος θεωρείται must.






5. Παστέλ παλέτα, οπού μπορείτε να έχετε ένα χρώμα παστέλ στα μαλλιά ή να δοκιμάσετε ένα συνδυασμό περισσότερων χρωμάτων.






6. Μπλε επιρροές, είτε ανταύγειες είτε σε όλα τα μαλλιά το μπλε είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα για το 16΄.




7. Deep dark, δηλαδή το μαύρο στην έντονη σκούρα εκδοχή του εκφράζοντας δυναμισμό και στυλ.


 



8. Μαλλιά βουτηγμένα στο χρώμα, δηλαδή αυτό το στυλ βαψίματος που μεγάλο κομμάτι μαλλιών μοιάζει να έχει βουτηχτεί σε χρώμα. Τολμηρό και ωραίο!





8. Ronze είναι η απόχρωση που θυμίζει κάτι από bronze πούδρα αλλά στα μαλλιά. Είναι ένας όμορφος, ζεστός τόνος που ταιριάζει και σε πολλούς τύπους επιδερμίδας.





9. Γκρίζα ζώνη, δηλαδή το γκρι έχει την τιμητική του το 16΄! Αν δεν είστε έτοιμες να το υιοθετήσετε σε όλα τα μαλλιά το γκρι ombre είναι μια εντυπωσιακή επιλογή εξίσου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις