Επιστροφή με όρεξη για αλλαγή ή τι είναι τελικά κομψότητα!

Η αποχή από το αγαπημένο μου blog ήταν μεγάλη και η επιστροφή είναι γεμάτη χαρά και νέες σκέψεις! Είναι καλύτερο όταν δεν το αισθάνεσαι πραγματικά να μην μιλάς καθόλου παρά να φλυαρείς και να περνάς απλά την ώρα σου.


Για αρχή επιστροφής θα μιλήσουμε για το τι κάνει μια γυναίκα πραγματικά κομψή! ΠΡΟΣΟΧΗ! Κομψός δεν σημαίνει συντηρητικός, κλασικός, γεμάτος τελειότητα! Οοοοόχι! Κομψότητα είναι ο η τέλεια εναρμόνιση της προσωπικότητας και του ψυχισμού με το φαίνεσθαι και μιλάμε για μια τέτοια αρμονία που είναι σαν να βλέπεις έναν τέλεια δομημένο πίνακα ζωγραφικής όπου ακόμα και η τελευταία σκόρπια πινελιά είναι σκόπιμη και αισθητικά άψογη. Όλα αυτά μαζί με κάποια ακόμα πράγματα μας κάνουν κομψές! Δεν είναι σύνθετο αλλά πολύ, πολύ απλό!





Κανόνας Νο1- Κομψότητα δεν σημαίνει κλασικό ντύσιμο!
 Δηλαδή κομψό δεν είναι μόνο το σύνολο μαύρο παντελόνι-άσπρο πουκάμισο ή ένα μεσάτο παλτό. Μπορείς να συνδυάσεις σωστά κάποια φαινομενικά ασυνδύαστα χρώματα, υφάσματα ή σχέδια ρούχων και αξεσουάρ με τον δικό σου μοναδικό τρόπο; Αν ναι η κομψότητα σου ανήκει.







Κανόνας Νο 2-Κομψότητα είναι να ντύνεσαι με τρόπο κολακευτικό για το σώμα σου!
Γενικότερα ισχύει ότι μας ταιριάζουν όλα τα ρούχα αρκεί να μπορούμε να τα υποστηρίξουμε με την προσωπικότητα μας. Όμως! ένα σύνολο που αναδεικνύει τα δυνατά μας σημεία και κρύβει τα αδύναμα σίγουρα μας κάνει ομορφότερες και κομψές!







Κανόνας Νο 3- Κομψότητα είναι η καθαριότητα!
Μια γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό της καi μυρίζει όμορφα σαφώς και δείχνει έναν ισορροπημένο ψυχισμό ακόμα και με το πιο απλό ντύσιμο (π.χ τζιν-πουλόβερ).









Κανόνας Νο 4-Κομψότητα είναι η αυτοπεποίθηση!
Μια γυναίκα που αισθάνεται σίγουρη για τον εαυτό της δεν μπορεί παρά να κάνει την εμφάνιση της να μοιάζει πάντα άψογη και αρμονική ακόμα και αν φοράει τις αγαπημένες της φόρμες!








Κανόνας Νο 5- Κομψότητα είναι η ευγένεια!
Μια γυναίκα που συμπεριφέρεται με ευγένεια και εκφράζεται όμορφα είναι αυτομάτως μια κομψή ύπαρξη! Μπορεί ο φεμινισμός να έχει αλλάξει κάπως τα standard αλλά η ευγενική γυναίκα (και άντρας για να μην τους εξαιρούμε) δεν σταματάει να εμπνέει γοητεία.








Κανόνας Νο 6-  Η κομψότητα είναι κάτι πηγαίο!
Ω ναι! Η κομψότητα εκφράζει την προσωπικότητα και κατά συνέπεια δεν είναι κάτι που μαθαίνεται. Είναι ένα έμφυτο χαρακτηριστικό που μπορεί βέβαια να εξελιχθεί. Άλλο είναι ένα σωστό look και άλλο η αύρα της κομψότητας!





Να θυμάστε!Φροντίστε εξωτερικά τον εαυτό σας αλλά το χαμόγελο και η καλή διάθεση είναι τα βασικά μας όπλα για να κατακτήσουμε τον κόσμο!!! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις