Ηair report:οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις μαλλιών για το 17'!

Tα μαλλιά είναι ένα βασικό κομμάτι της εμφάνισης μας και για αυτό τα φροντίζουμε και ασχολούμαστε με νέες τεχνικές, χρώματα και κουρέματα. Άλλωστε ποιά δεν αισθάνεται υπέροχα όταν βγαίνει ανανεωμένη απο το κομμωτήριο; Δείτε παρακάτω ποιές αποχρώσεις και τεχνικές προτείνουν οι hair experts για το 2017 και με μια δική σας πινελιά άποψης μπείτε στο φετινό hair trends game!





1. Balayage
Η γνωστή τεχνική είναι και φέτος στη μόδα δίνοντας ένα ήπιο και κολακευτικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για την εναλλακτική λύση του ombre αφού μας δίνει χρωματική διαβάθμιση με ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.







 2. Τiger eye
Αυτή η τεχνική χρησιμοποιεί τόνους ξανθού και καστανού με έμφαση στα ενδιάμεσα επίπεδα όπου δίνεται περισσότερο φώς. Ιδιαίτερα κολακευτικό για μελαχρινές εάν θέλετε να δοκιμάσετε κατι καινούργιο.







3. Colour melting
Οι ειδικοί φέτος προτείνουν αυτό το στυλ βαφής που γίνεται με το ''μπλέξιμο'' διαφορετικών τόνων του ίδιου χρώματος και εφαρμόζοντας το απο την κορυφή έως τις άκρες έχουμε ένα ενδιαφέρον οπτικό τρικ χωρίς υπερβολές. Εφαρμόζεται σε όλες τις αποχρώσεις μαλλιών.






4.Ασημένιο ξανθό
Αυτή η ψυχρή απόχρωση του ξανθού είναι απο τις αγαπημένες φέτος.






 5. Πλατινέ ξανθό
Η κλασική ξανθιά έχει φέτος την τιμητική της. Το απόλυτο, έντονο ξανθό κάνει δυναμική επιστροφή και το πιο σημαντικό: μπορεί να εφαρμοστεί και σε κάπως πιο σκούρα επιδερμίδα δίνοντας μια θεαματική αντίθεση.








6. Μαλλιά ''φυσικά'' ηλιοκαμμένα
Θυμάστε μικρές που τα μαλλιά σας αποκτούσαν ξανθές ανταύγιες στις καλοκαιρινές διακοπές; Αυτο το στυλ αλλά με τη βοήθεια βαφής μας καλεί να αποκτήσουμε ένα natural blondish look!






7.Μεταλικοί τόνοι
H έντονη λάμψη είναι αυτό που κάνει τόσο εντυπωσιακή την τεχνική αυτή. Τα μαλλιά σας θα μοιάζουν ξεχωριστά και ιδιαίτερα, ίσως αρκετά ξένα προς το δέρμα σας αλλά κοντά στη προσωπικότητα σας. Είναι μια επιλογή για τολμηρές που αγαπούν τη μόδα και τις αλλαγές. Μπορεί να εφαρμοστεί και σε τόνους μπρονζέ, ρόζ, μωβ, μπλε, γκρι.






8. Επιστροφή στο φυσικό
Αν αγαπάτε το φυσικό σας χρώμα ή θέλετε να επιστρέψετε σε αυτό, φέτος είναι η καλύτερη στιγμή. Το αυθεντικό, φυσικό, γεμάτο χρώμα είναι μια απο τις πιο όμορφες και οικονομικές επιλογές αφού μετά την βαφή δεν θα έχετε να ασχοληθείτε με ανταύγιες και πολλά χρώματα.






9. Γκρίζα ζώνη
Το γκρί έχει την τιμητική του φέτος, οπότε τολμήστε το ακόμα και σε όλα τα μαλλιά σας.







10.Γκρι πινελιές
Αν το ολοκληρωτικό γκρι σας φαίνεται υπερβολικό, δοκιμάστε λίγες ανταύγιες ή τούφες γκρί που θα σας προσδώσουν επίσης γοητεία και στυλ.







11. Ροζ-χρυσό
Έντονο, τολμηρό και θηλυκό για όσες θέλουν να δοκιμάσουν μια νέα απόχρωση του ρόζ που το κάνει πιο κομψό και ρομαντικό. Ιδιαίτερα ταιριάζει σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.







12. Ροζ λεπτομέρειες
Αν δεν είστε οπαδός του total pink λίγες ροζ ανταύγιες θα σας δώσουν ένα girly και ιδιαίτερο αποτέλεσμα.








***HAPPY NEW HAIR***



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις