Easter walks:ιδέες & έμπνευση για stylish outfits!


Mπορεί ο καιρός να μην το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο αλλά η Άνοιξη είναι εδώ και μαζί της έφτασε και η μεγάλη γιορτή του Πάσχα. Σίγουρα αυτές τις μέρες θα κινηθείτε αρκετά είτε για αγορές, είτε για εξόδους οπότε σας δίνω μερικές ιδέες για κομψές και όμορφες εμφανίσεις. Εκτός από ευκαιρία για συναντήσεις και βόλτες, ελπίζω το Πάσχα να σας φέρει και προσωπική ηρεμία και χαρά! HAPPY EASTER!











1. Μπέζ & λευκό! 
'Ενας συνδυασμός που λατρεύω και είναι must για Άνοιξη και Καλοκαίρι. Ειδικά αν παραπέμπει σε ανδρόγυνο look οι βαθμοί του στυλ ανεβαίνουν ταχύτατα.Μπορείτε να υιοθετήσετε το παρακάτω outfit πρωί-βράδυ αλλάζοντας απλά τα παπούτσια (πρωί sneakers, βράδυ γόβες)!







2. Κίτρινες αναφορές!
Το κίτρινο εκτός απο χρώμα  που είναι ''στη μόδα'' τη φετινή Άνοιξη, είναι και αγαπημένο χρώμα των ζεστών εποχών. Πουκάμισο, μπλούζα ακόμα και φούστα σε ανοιχτή ή pastel απόχρωση φορέστε το και εντυπωσιάστε. Κίτρινο με κόκκινο για τις τολμηρές και fashionistas.







3. Flower power!
Άνοιξη χωρίς λουλούδια είναι σαν καλοκαίρι χωρίς Ήλιο, για αυτό το λόγο ξεθάψτε ο,τι έχετε στη ντουλάπα σας και είναι floral γιατί ήρθε η ώρα να το τιμήσετε. Επιλέξτε μια floral φούστα για τέλειο ανοιξιάτικο ντύσιμο!Στυλ και Άνοιξη στη στιγμή!







4. Δαντέλα και στρατός!
Οι αντιθέσεις είναι κάτι που λατρεύω στο ντύσιμο και η ικανότητα να συνδυάσεις με όμορφο τρόπο αντίθετα πράγματα είναι...το ΣΤΥΛ! Οπότε αν ο ρομαντισμός ενός δαντελένιου φορέματος είναι υπερβολικός για εσάς συνδυάστε το με ένα jacket σε στρατιωτικό χρώμα και ύφος και θα έχετε κάτι ξεχωριστό.



5. Μαύρη διαχρονικότητα!
Το μαύρο παντελόνι είναι σίγουρα  ένα από τα βασικά κομμάτια της ντουλάπας μας, αλλά αν θέλετε να απογειώσετε το στυλ σας η επιλογή σε τύπο παντελόνας- αντρικού παντελονιού θα σας ανταμείψει. Συνδυάστε το με ένα θηλυκό πουκάμισο με έντονο ''V'' ή ανοιχτή πλάτη.





6. Καμπαρντίνα!
Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά αφού το αγαπημένο σας πανωφόρι έχει και πάλι την τιμητική του. Ταιριάζει με όλα, όλες τις ώρες και για όλες τις εξόδους.





7. Jeans&Silk!
To τζιν είναι καθημερινή αγαπημένη συνήθεια που μας βολεύει. Δοκιμάστε το τζιν σας με μια μπλούζα σε μεταξωτό ή άλλο απαλό και λείο ύφασμα και θα έχετε έναν casul&chic συνδυασμό.




8. Ρίγες για πάντα!
Οι ρίγες είναι κλασικό σχέδιο που είναι πάντα στη μόδα και εδικά τώρα την Άνοιξη που μας δημιουργείται μια ταξιδιωτική και navy διάθεση. Φορέστε τις όπως θέλετε αφού συνδυάζονται με όλα, εκτός και αν επιλέξετε να συνδυάσετε με άλλο print όπου εκεί θα χρειαστείτε περισσότερη προσοχή.






9. Leather in all Weather!
Εκτός από το Καλοκαίρι, για ευνόητους λόγους, η δερμάτινη φούστα είναι ένα από τα πιο θηλυκά και γοητευτικά κομμάτια στη ντουλάπα μιας γυναίκας. Εδώ σας προτείνω αυτό το μήκος γιατί νομίζω ότι αναδεικνύει με όμορφο τρόπο τη μεσογειακή σιλουέτα. Είτε mini, είτε πιο μακριά η δερμάτινη φούστα μας αρέσει!





 10. Denim on top!
Πόσο αγαπάμε το denim jacket; Η απάντηση είναι πολύ και είναι ο σύμμαχος μας για τις πρωινές εξορμήσεις παντού και πάντα.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις