Nail not to fail:τα πιο stylish nail trends του 17'!

Έφτασε επιτέλους το ραντεβού σας για την περιποίηση των νυχιών και μαζί με την διάθεση σας για χαλάρωση και ανανέωση δείτε παρακάτω και πάρτε μια ιδέα απο τις φετινές προτάσεις των ειδικών για χρώματα και στυλ!








Γκρί& μαύρες αναφορές 

Αν σας αρέσουν οι γκρί αποχρώσεις, ήρθε η ώρα να τις δοκιμάσετε και στα νύχια σας.Το μαύρο πάντα είναι in αλλα τολμήστε το σε ματ υφή για πιο αυστηρό look.











Soft pink
Το ροζ έχει τις οπαδούς του αλλα το φετινό απαλό ροζ θα σας κερδίσει. Διακριτικό και θηλυκό, κομψό και χωρίς υπερβολή ταιριάζει με όλα και παντού.











Μetallica
Είναι έντονο, είναι διαφορετικό και είναι hot πρόταση για φέτος! Είδαμε τις μεταλλικές αναφορές και στα μαλλιά σαν trend του 17' και τα νύχια ακολουθούν το ταξίδι στην νοσταλγία της δεκαετίας του 80'.











Ουδέτερη ζώνη
Αν σας αρέσει το minimal look και θέλετε ένα χρώμα για όλη μέρα χωρίς να σας δυσκολεύει, οι nail experts φέτος μας πάνε σε φυσικούς, γήινους τόνους που αφήνουν τις γυναίκες να μοιάζουν κομψές χωρίς υπερβολές.










Έμφαση στο περίγραμμα
Μια άλλη ενδιαφέρουσα επιλογή είναι το βάψιμο του περιγράμματος του νυχιού αφήνοντας το υπόλοιπο νύχι σε φυσικό τόνο. 











Graphic Art
Γραμμές, σχέδια γεωμετρικού στυλ και γενικά σχεδιαστική ελευθερία και έκφραση είναι ένα φετινό και αγαπημένο στυλ. Βάλτε χρώμα και σχεδιάστε!













HAPPY NAILS*




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις