Easy diy:όμορφα κυματιστά μαλλιά στο σπίτι!

Τα μαλλιά αποτελούν σημαντικό κομμάτι της εικόνας μας για αυτό και τα φροντίζουμε καθημερινά. Με βούρτσα, χτένα, πιστολάκι ένα ίσιωμα ή μια κοτσίδα είναι τα εύκολα καθημερινά χτενίσματα. Αν θέλουμε όμως μια μικρή αλλαγή-και δεν είμαστε απο τις τυχερές που έχουν φυσικά κυμαστιστά μαλλιά- υπάρχει τρόπος να τα πετύχουμε στο σπίτι εύκολα! Δείτε πως:  






1. Α' τρόπος-25'-H πλεξούδα!
Λουστείτε με ένα σαμπουάν για ενυδάτωση και λάμψη ώστε να δώσετε ζωντάνια και ελαστικότητα στα μαλλιά σας. Χρησιμοποιείστε το conditioner ή μάσκα μαλλιών και ξεβγάλτε. Ξεκινήστε το στέγνωμα με πιστολάκι (βάλτε προεραιτικά αφρό για σγουρά μαλλιά) και όταν τα μαλλιά σας είναι ελαφρώς νωπά, χωρίστε στα δύο και κάντε πλεξούδες ή χωρίστε σε περισσότερα μέρη και κάντε περισσότερες (ίσως όχι τόσο ομοιόμορφο αποτέλεσμα έτσι). Ψεκάστε με λάκ και αφήστε τα για αρκετές ώρες. Ανοίξτε την πλεξούδα και χρησιμοποιείστε το πιστολάκι πάλι αν αισθάνεστε υγράσια. Διορθώστε με τα χέρια σας και απλώστε ένα κερί ή κρέμα φιξαρίσματος.








2. Β' τρόπος-10-15'-Η κορδέλα μαλλιών!
Ένας πρωτότυπος και εύκολος τρόπος να δημιουργήσετε κυματισμούς είναι να χρησιμοποιήσετε μια σφιχτή σχετικά κορδέλα μαλλιών. Αφού λουστείτε, στεγνώστε αφήνοντας λίγο νωπά τα μαλλιά και φορέστε την κορδέλα μαλλιών. Αρχίστε να βάζετε απο μπροστά πρός τα πίσω τα μαλλιά σας κάτω απο την κορδέλα και αφήστε τα για αρκετή ώρα. Θα έχετε ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.







3.Γ' τρόπος-30'-Ρολά μαλλιών!
Χρησιμοποείστε ρολά μαλλιών. Είναι ο κλασικός τρόπος για κυματιστά μαλλιά στο σπίτι. Τα ρολά που βράζουν θέλουν λιγότερο κόπο σε σχέση με τα ρολά με εφαρμογή θερμότητας όπου θα πρέπει να ασχοληθείτε ώρα μπροστά με το πιστολάκι μαλλιών. Με τα ρολά που βράζουν θα έχετε έντονο αποτέλεσμα οπότε αν θέλετε πιο φυσικο look εφαρμόστε τα αρκετή ώρα πριν βγείτε.
    





4.Δ' τρόπος- θα διαρκέσει ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας-σίδερο μαλλιών!
Χρησιμοποείστε την μασιά μαλλιών. Χωρίστε τα μαλλιά σε τούφες και ξεκινώντας απο κάτω προς τα πάνω πλέξτε τα μαλλιά αλλά μην αφήνετε πολύ ώρα ώστε να μην έχετε έντονες μπούκλες. Μόλις τελειώσετε με όλα τα μαλλιά γυρίστε τα ανάποδα και απλώστε κάποιο προϊόν φιξαρίσματος ώστε να φαίνονται πιο φυσικά και ανάλαφρα.









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις