Style my jeans:οι καλύτεροι συνδυασμοί για το αγαπημένο σου τζιν!

Δέν έχουμε ένα ή δύο αλλά πολλά περισσότερα, δεν είναι όλα ίδια αλλα σίγουρα μας βολεύουν, μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα και όμορφα και είναι ένα απο τα βασικά ρούχα της ντουλάπας μας. Φυσικά μιλάμε για τα αγαπημένα μας jeans με τα οποία μπορούμε να αναδείξουμε τη σιλουέτα μας αλλα και να δημιουργήσουμε ένα ενδιαφέρον στυλ!΄Ολα αυτά φυσικά επιλέγοντας το σωστό τοπ και πανωφόρι ώστε να αναδείξουμε την χάρη και την φιλοσοφία κάθε τύπου τζιν! Let's get inspired! 



1. Mom fit not only for moms!
Ήρθαν και έμειναν τα αγαπημένα τζιν βγαλμένα απο τα 80's! Aναδεικνύουν τέλεια τις γυναικείς καμπύλες και βολεύουν κυριολεκτικά για όλες μας τις εμφανίσεις. Τα παντελόνια αυτά ιδανικά συνδυάζονται με εφαρμοστό τοπ (μέσα απο το παντελόνι για πιο ιδιαίτερο στυλ!) ώστε να εκμεταλευτούμε την κολακευτική εφαρμογή του αλλα και με ένα πανωφόρι που δεν καλύπτει υπερβολικά το παντελόνι ώστε και πάλι να φαίνεται η ιδιαίτερη γραμμή του.



 2.Boyfriend my friend!
Αγαπημένα για όσες θέλουν άνεση και χαλαρή εμφάνιση αναδεικνύονται καλύτερα με τοπ σε παρόμοιο φάρδος (όχι πολύ φαρδύ) δίνοντας έτσι ένα ισορροπημένο look ή με ένα πολύ εφαρμοστό τοπ ώστε να δώσουμε ένφαση στο φάρδος του παντελονιού! Όπως και να το φορέσετε να θυμάστε οτι ένας ωραίος συνδυασμός είναι του boyfriend τζιν με γόβες ή ψηλά πέδιλα, δίνοντας έναν θηλυκό τόνο στην αντρική γραμμή του παντελονιού.




3. Καμπάνα my love!
Το ιδιαίτερο στυλ των καμπάνα τζιν αγαπήθηκε απο τη δεκαετία του 70' και έκτοτε έχει κερδίσει πολλές οπαδούς. Κολακεύει ιδιαίτερα και προσδίδει στυλ, φορώντας το με ένα τοπ ή καλύτερα πουκάμισο σε στενή γραμμή, δίνοντας έμφαση στην καμπάνα, αλλά και μέ ένα σακάκι με μεσαίο μήκος κάνοντας το τζιν αυτό την πιο stylish επιλογή μας!




 4. Slim me!
Τα slim τζιν, δηλαδή τα πολύ στενά και εφαρμοστά, είναι μια επιλογή για άνεση και ένας καλός τρόπος να αναδείξουμε τη σιλουέτα μας. Ταιριάζουν με πολλές επιλογές τοπ, είτε με κανονική γραμμή είτε με αρκετό φάρδος ώστε να τονίσουμε τα λεπτά πόδια μας! Επιλέξτε αυτήν που σας αναδεικνύει καλύτερα!



5. Straight story!
Τα straight τζιν είναι τα ίσια, κλασικά που αγαπήσαμε και κολακεύουν πολλούς σωματότυπους αφού δεν παρουσιάζουν μεγάλη ιδιαίτερότητα στη γραμμή. Φοριούνται παντού και πάντα, ενώ για περισσότερο στυλ προτιμήστε το με λίγα σκισίματα ή ξεβάματα ώστε να αποφύγετε το συντηρητικό αποτέλεσμα. Φορέστε το με τοπ κανονικής γραμμής ή ένα μακρύ πανωφόρι για extra stylish look, αποφύγετε όμως ένα πολύ φαρδύ τοπ αφού το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικά φαρδύ και λίγο κολακευτικό για  τη σιλουέτα σας.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις